50 yıldır sucuk işinde olan Yanturalı ailesi bir efsaneye dönüşmüş durum da. Muhteşem sucuklarını bir kez yiyen bir daha başka sucuk yemek de zorlanıyor. İster tost yapın ister sahanda yumurta yemeye doyamayacağını bir lezzet. Şiddetle tavsiye ediyorum... Kargo ile heryere gönderiyorlar...
Yarım Asrı Aşkın Süredir, Sucukta Güven Damgası
YANTURALI SUCUKLARI, 1953 yılında Balıkesir’de Mehmet YANTURALI tarafından üretilmeye başlanmıştır. 60’lı ve 70’li yıllarda firma daha da büyüyüp kalite ve lezzeti ile Balıkesir ve çevresinde meşhur bir isim haline gelmiştir.
1980 yılında Balıkesir-Bursa karayolu üzerinde modern tesislerini kuran firma Balıkesir, Ege, Marmara, Edremit körfezi, Bursa ve İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye’de damak tadını bilen ve sucukta güven arayanların vazgeçemediği bir marka olmuştur. 1989 yılında “Türk Patent Enstitüsü”nden marka tescili alınmış ve koruma altındadır. YANTURALI SUCUKLARI’nın herhangi bir alt veya yan kuruluşu yoktur.
Yanturalı Sucuklarının Farkı; Değişmeyen Yeşil Etiket, Gerçek Lezzet
YANTURALI SUCUKLARI “Gerçek Fermente Sucuk”tur; yani “Geleneksel Türk Sucuğu”dur. Dana, manda ve sığır eti ve çeşitli baharatlardan üretilmektedir. İçinde tavuk, hindi, soya gibi katkı maddeleri yıllar boyu hiç kullanılmamış ve bugün de kullanılmamaktadır. Bu nedenle gerçek sucuk lezzetindedir.
Yanturalı Sucukları 1953’den günümüze aynı lezzeti ve kaliteyi korumayı başarmıştır. Yanturalı Sucukları’nın lezzeti, Mehmet YANTURALI’ nın yıllar boyunca verdiği emek sonucunda kazandığı lezzet ustalığı ve maharetinde gizlidir. Günümüzün teknolojik gelişmelerini yakından izleyip üretime aktarmakla birlikte, lezzet ve kalitenin temel kaynağı geleneksel ustalık, maharet, titizlik ve meslek aşkındadır. “Kalitenin ve lezzetin korunması ilkesi”nden asla ödün verilmemiştir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder